Managed hosting door True

Lambert Swillens opnieuw treetje hoger bij Capgemini

 

Lambert Swillens Capgemini

Capgemini Belgium benoemt Lambert Swillens tot head of global delivery excellence. Swillens zal rapporteren aan de coo van de Financial Services Business Unit van de Capgemini Group.

Swillens volgt in zijn nieuwe rol Bob Whinery op en wordt verantwoordelijk voor de opvolging van alle projecten van de Capgemini Financial Services-units wereldwijd, wat een business van 2,5 miljard euro per jaar omvat.

De benoeming is voor Swillens een nieuwe stap in een goed gevulde carrière binnen de Capgemini Groep en Capgemini België, waar hij in 1987 begon.  

Swillens blijft daarnaast ook country head financial services in België, een functie die hij sinds 2012 vervult, alsook lid van het Directie Comité voor Financial Services Continental Europe.

Capgemini werd dit jaar vijftig jaar geleden opgericht en is nu aanwezig meer dan veertig landen. Het bedrijf stelt wereldwijd 190.000 medewerkers te werk en draait een geconsolideerde omzet van 12,5 miljard euro. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6167496). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.