Managed hosting door True

Frank De Saer wordt nieuwe ceo Atrias

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

Frank De Saer wordt de nieuwe topman van Atrias dat het dataplatform beheert voor de Belgische energiemarkt. De Saer was tot nog toe de cio van Eandis.

Het gebeurt niet zo vaak dat een gewezen cio uitverkoren wordt als ceo van een onderneming. Frank De Saer heeft dan ook heel wat ervaring in huis. Gedurende dertien jaar was hij cio van de Kruispuntbank van Ondernemingen, een van de succesvolste projecten binnen de federale overheid. In 2015 werd hij aangetrokken door Eandis als cio.

Eandis en Infrax zijn inmiddels gefuseerd tot Fluvius. Afgelopen zomer werd duidelijk dat de it-activiteiten van Fluvius geleid zouden worden door Infra-cio Filip Van Rompaey.

Met zijn benoeming als ceo van Atrias zet Frank De Saer een stap hoger en wordt hij verantwoordelijk voor het hele netwerk- en dataplatform van de distributienetbeheerders. Dat reuzencontract werd drie jaar geleden toegekend aan Accenture. Concurrent CGI stapte daarop naar de Raad van State wegens ongeregeldheden en kreeg gelijk. CGI ontving toen een forse schadevergoeding. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.