Everis-ceo naar Belfius Insurance

Dit artikel delen:

Els Blaton, de ceo van Everis Benelux, wordt de nieuwe chief operating officer van verzekeraar Belfius Insurance. Everis is gespecialiseerd in consultancy, businesstoepassingen en outsourcingdiensten.

Blaton bevestigt het nieuws van haar overstap in een e-mail die ze naar al haar zakelijke contacten stuurde. ‘De laatste vijf jaar waren bijzonder spannend, met het oprichten van Everis in België en ik kijk terug op een roetsjbaan van emoties en verwezenlijkingen’, schijft ze. ‘Ik heb veel geleerd en werkte in een dynamische, jonge en internationale omgeving. (…) Er liggen nog een boel uitdagingen op de weg voor Everis, waarvoor ik het hele team veel succes wens, maar voor mij begint een nieuwe periode.’

Met haar overstap naar Belfius keert Blaton in zekere zin terug naar haar roots, want ze was meer dan twintig jaar actief in deze sector, onder meer als cio van AXA. Bij Belfius wil ze ‘samen met het nieuwe team en mijn management Belfius in België op de kaart zetten als een innovatieve, customer centric verzekeraar’.

Everis Benelux haalde dit jaar de kaap van vijftig miljoen euro omzet en groeide met zo’n 30 procent. Het maakt deel uit van het Spaanse Everis dat al twintig jaar actief is. Els Blaton kwam in 2013 aan boord. Het bedrijf haalt de meeste inkomsten bij Europese instellingen en de Navo, maar ook in de telecom en de financiële sector.

Eerder deze week werd bekend dat Willy Grommen, cto bij HP Enterprise, de omgekeerde beweging maakt, hij gaat bij Everis aan de slag als ‘Strategist’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-17T09:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.