Paul De Ridder, ceo bij Wolters Kluwer Legal & Regulatory

Dit artikel delen:
carriere

Paul De Ridder wordt de nieuwe managing director van Wolters Kluwer Legal & Regulatory in België. Deze Wolters Kluwer-divisie ondersteunt professionals en bedrijven met informatie, tools, software en training.

De voorbije zestien jaar leidde Paul De Ridder al verschillende afdelingen van Wolters Kluwer in België. Sinds zes jaar maakte hij er al deel uit van het directiecomité. ‘Wolters Kluwer Legal & Regulatory is in België marktleider in informatie, tools en training voor juridische, tax & accounting en HSE professionals’, zegt hij. ‘Ik kijk ernaar uit om samen met ons hele team onze expertise en innovatieve oplossingen te blijven ontwikkelen zodat we meerwaarde kunnen creëren voor onze klanten in een steeds complexere en veranderende markt. De combinatie van onze gespecialiseerde kennis en technologische oplossingen helpt hen efficiënter te werken en de juiste beslissingen te nemen op de momenten dat het er echt op aankomt.’

Paul De Ridder volgt Hans Suijkerbuijk op, die binnen Wolters Kluwer Legal & Regulatory Head of Product Development wordt. In deze internationale rol wordt Suijkerbuijk verantwoordelijk voor innovatie en de ontwikkeling van digitale producten en tools voor de divisie Legal & Regulatory.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-30T11:43:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.