Managed hosting door True

Stéphane Jamoulle b2b-directeur bij Switch

Dit artikel delen:

Stéphane Jamoulle is bij Switch de nieuwe directeur die verantwoordelijk is voor de b2b-sector in België. Hij moet ervoor zorgen dat Apple een grotere impact krijgt op de bedrijvenmarkt.

Stéphane Jamoulle heeft bijna twee decennia ervaring bij Xerox waar hij diverse topjobs doorzwom. Van 2001 tot 2004 was hij er marketing en sales director Belux. Vervolgens werd hij general manager Xerox Global Services. In 2011 verhuisde hij naar Denemarken waar hij drie jaar country manager was. Tot de zomer van 2016 was hij als general manager verantwoordelijk voor centraal en noordelijk Europa.

Switch is de grootste Apple premium verkoper van België. Het bedrijf telt dertig winkels, met hoofdzetel in Antwerpen. Bijna een derde van de omzet is afkomstig van het b2b-segment. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-09T11:31:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.