Ingrid Gonnissen trekt deur bij Orange dicht

Chief enterprise officer Ingrid Gonnissen van Orange Belgium verlaat het bedrijf. Dat schrijft Datanews. Ceo Werner De Laet van Orange Luxemburg zal haar opvolgen.

Gonnissen stapte in 2016 naar Orange Belgium over, nadat ze dertig jaar bij Xerox had gewerkt. Eind dit jaar stopt ze bij de telecomoperator om meer te focussen op haar zelfstandige activiteiten, zoals bestuursmandaten.

Volgens Gonnissen gebeurde de beslissing in gezamenlijk overleg met Orange en had ze bij haar aantreden al aan het bedrijf duidelijk gemaakt dat ze zich ook op raden van bestuur wou toeleggen.  

Begin volgend jaar neemt Werner De Laet, nu ceo van Orange Luxemburg, de fakkel van Gonnissen over. Sinds 2016 is hij ook chief wholesale & innovation officer van Orange Belgium.

Bij Orange Luxemburg wordt Thierry Iafrate de CEO ad interim, hij is nu chief marketing officer. De zoektocht naar een permanente ceo wordt binnenkort opgestart. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-16T13:16:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.