Michael Boeckx nieuwe cto bij de NRB Groep

Dit artikel delen:
cto nrb groep

Michael Boeckx

Michael Boeckx is aangesteld als chief technology officer bij de NRB Groep, leverancier van ict-diensten en -oplossingen. In die functie rapporteert hij rechtstreeks aan ceo Pascal Laffineur.

De 39-jarige Boeckx volgde de opleiding elektronica-ict aan de Katholieke Hogeschool Kempen en begon zijn carrière als it-infrastructuur architect bij Pentair Water Europe en ging daarna bij IBM aan de slag, waar hij in de domeinen presales, postsales en projectmanagement werkte.

In 2010 trad hij in dienst bij IRIS als salesverantwoordelijke. Tussen 2015 en nu was hij senior global architect bij het mode- en accessoiresbedrijf VF Corporation, waar hij rapporteerde aan de wereldwijde cto en emea-cio.

‘Wat mij vooral over de streep getrokken heeft, is het feit dat NRB een sterk strategisch groeiplan kan voorleggen dat enerzijds berust op continuïteit dankzij bewezen troeven en bestaande klanten en anderzijds op een transformatieplan waarbij de optimalisatie van organisatie, technologische portefeuille en commerciële groei centraal staan’, zegt Boeckx. ‘Een rol hierin vervullen als cto, als facilitator en bruggenbouwer tussen het operationele en het commerciële lijkt me dan ook een mooie uitdaging en opportuniteit.’

NRB Groep heeft ruim tweeduizend medewerkers en draait een omzet van 323 miljoen euro. Het bedrijf biedt consultancy-, software-, infrastructuur- en clouddiensten en managed staffing voor zowel private bedrijven als overheidsinstellingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-26T15:11:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.