Nieuwe managing director voor Fujitsu België

Dit artikel delen:
Fujitsu managing director ceo

Fujitsu kondigt aan dat het een nieuwe managing director heeft. De keuze is gevallen op Michael Verveckken. Hij heeft de fakkel overgenomen van Yves de Beauregard, die zowel managing director België als hoofd van Digital Business Solutions EMEIA was.

Verveckken brengt bijna vijftien jaar ervaring in de ict-sector mee naar Fujitsu. Zijn loopbaan startte hij als business development manager bij MedcomSoft in Canada. Sinds 2017 was hij sales director BeLux bij DXC. Deze eerdere ervaringen gaven Verveckken zijn managementervaring.

‘Verveckken koos uitdrukkelijk voor Fujitsu omwille van het uitgebreide portfolio en de kwaliteit van de oplossingen, producten en diensten die aan klanten geboden worden’, zo klinkt het in een persbericht.  

Door de snelle groei van de digital business solutions, zoals onder meer quantum-inpired computing, blockchain, ai en robotic process automation zal Yves de Beauregard zich vanaf nu volledig focussen op de verdere uitbouw van de digital business in Noord en West-Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-10T09:43:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.