Riverbed heeft nieuwe voorzitter en ceo

Dit artikel delen:
Ceo Riverbed

De Amerikaanse cloud- en digitale transformatiespecialist Riverbed heeft Rich McBee benoemd tot president en ceo. Hij moet de groei van de digital networking- en digital experience management-tak van het bedrijf voortzetten. McBee was voorheen topman van de Canadese voip- en communicatiespecialist Mitel.

McBee behaalde zijn masterdiploma in business administration aan de Chapman School of Business and Economics en studeerde in 1986 als bachelor of science af aan de United States Air Force Academy. Voordat hij bij Mitel als ceo werkte, waar hij een tiental acquisities leidde, was hij president van de Communications en Enterprise Group van Danaher Corporation. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de jaarlijkse sales afkomstig van carrier-, enterprise- en midden en kleinbedrijf-markten via zowel rechtstreekse sales als via channelpartners. McBee kwam in 2007 in dienst bij Danaher, toen dat bedrijf Tektronix Communications overnam. Daar was hij werkzaam sinds 1998 in uiteenlopende managementfuncties. 

‘Rich is een leider en strateeg en hij heeft een trackrecord als het gaat om het verbeteren van bedrijfsresultaten’, zegt David Murphy, operating partner van Riverbed bij het kapitaalfonds Thoma Bravo. ‘De resultaten zijn positief bij Riverbed en Rich is de leider om die ontwikkeling vast te houden. Daarnaast kan hij de bedrijfsvoering verrijken met de passie en toewijding waar hij zo om bekend staat in de branche. Ik kijk ernaar uit samen met Rich en het managementteam van Riverbed verder te werken aan onze strategie en groei in twee groeimarkten: digital networking en digital experience management.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-23T16:02:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.