Stéphane Lahaye is nieuwe directeur BeLux bij HPE

Dit artikel delen:
managing director HPE BeLux

Stéphane Lahaye

HPE stelt Stéphane Lahaye per 1 oktober 2019 aan als managing director BeLux bij Hewlett Packard Enterprise. Hij is geen onbekende, hiervoor werkte hij als country manager bij HPE Luxemburg. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de activiteiten van HPE in België.

Lahaye werkte voorheen als country manager in Luxemburg. Daarnaast heeft de nieuwe managing director een hoop ervaring in verschillende sectoren zoals marketing, verkoop en management, zowel op lokaal als op internationaal niveau. Zo werkte hij eerder al voor HP, Compaq en HPE. 'Dit inzicht in de business vanuit verschillende invalshoeken van producent tot integrator, biedt een ontegensprekelijke meerwaarde als de nieuwe directeur van HPE', schrijft het bedrijf in een persbericht.

Stéphane Lahaye zal verantwoordelijk zijn voor het toezicht op een breed hardware-, software- en dienstenportfolio, het aansturen van verdere groei en het behouden van de tevredenheid bij klanten en partners. Hij is daarbovenop ook verantwoordelijk om het engagement van medewerkers te versterken, 'met als doel om van HPE de beste werkgever binnen de it-industrie te maken', klinkt het. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-24T15:26:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.