Ludo Wijckmans geen ceo meer bij Xylos

Dit artikel delen:
Ceo Xylos

Nog geen jaar na zijn aanstelling neemt Ludo Wijckmans afscheid als topman van het ict-bedrijf Xylos. Naar verluidt neemt Patrick Leysen, de zoon van oprichter Christian Leysen, zijn plaats in. Patrick Leysen was vice president Future Lab & Group Innovation Director bij Bpost.

Wijckmans (58) nam vorig jaar in november de rol op van ceo van Xylos. Hij hield zich toen vooral bezig met het begeleiden van een aantal startups en scale-ups. Tot oktober 2017 was hij aan de slag bij Microsoft. Wijckmans startte zijn carrière bij Xylos in 1984 en bleef er tot 2004. Hij is sinds 2004 bestuurder van AXE Investments, de gemeenschappelijke investeringsvennootschap van Xylos-oprichter Christian Leysen en Ackermans & van Haaren.

Christian Leysen is de zoon van industrieel ondernemer André Leysen en broer van Thomas Leysen, vooral bekend van Umicore en Mediahuis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-18T12:31:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.