Pieter van der Werf wordt Benelux-directeur Liferay

Dit artikel delen:
general manager Liferay Benelux

Pieter van der Werf

Liferay benoemt Pieter van der Werf tot general manager Benelux. Van der Werf zal zich gaan focussen op de verdere opbouw en uitbreiding van het Benelux-team, business development en het doorontwikkelen van de samenwerking met partners. De benoeming past in de groeistrategie en de focus van Liferay op de Benelux. Van der Werf volgt Ruud Kluivers op die eind vorig jaar afscheid nam van Liferay.

Voordat Pieter van der Werf bij Liferay startte was hij actief als account director bij Oracle waar hij zich richtte op het dichten van de businesskloof tussen ot (operationele technologie) en it. Eerder was hij onder andere aan de slag als partnerprogrammamanager bij Huawei.

Op het gebied van business development ziet Van der Werf vooral kansen in het uitbreiden naar nieuwe sectoren. Liferay is op dit moment al aanwezig in de overheid, financiële sector en gezondheidszorg. Hij wil inzetten op uitbreiding naar manufacturing. Daarnaast ziet hij een duidelijke meerwaarde in de samenwerking met partners en legt voor de komende jaren dan ook de focus op een constructieve samenwerking daarmee.

Het van oorsprong Amerikaanse Liferay ontwikkelt open source cms-tools voor het maken van websites en bedrijfsportalen op internet. Bedrijven als Carrefour, Cisco Systems, KLM, FNV en Fujitsu gebruiken de software.


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-25T14:36:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.