Orange Belgium moet nieuwe ceo zoeken

Dit artikel delen:
Michaël Trabbia

Michaël Trabbia

Michaël Trabbia, de huidige ceo van Orange België is benoemd tot chief technology and innovation officer van de groep. Vanaf 1 september verruilt hij Brussel voor Parijs. Orange België gaat op zoek naar een nieuwe topman.

Michaël Trabbia trad in januari 2011 in dienst bij Orange als directeur voor public affairs. Vervolgens werd hij in juli 2014 benoemd tot bestuurder. Hij werd ceo van Orange Belgium in september 2016. Trabbia, geboren in 1976, is afgestudeerd aan de École polytechnique en Télécom ParisTech en heeft een postdoctorale graad in industriële economie. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen.

‘Namens de Orange Groep wil ik Michaël hartelijk danken voor zijn vastberaden optreden aan het hoofd van Orange Belgium’, zegt Ramon Fernandez, delegate chief executive officer van de Orange Group. 

‘We zijn erin geslaagd om Orange Belgium op de Belgische markt te positioneren als een klantgerichte ‘telecomprovider’, reageert Trabbia zelf. ‘Vertrekkend van een mobile-only positie zijn we erin geslaagd om een sterke positie en klantenbasis op te bouwen op basis van convergentie met onze Love-aanbiedingen. Op mobiel gebied waren we de eerste die in 2018 een onbeperkt mobiel internetaanbod in België lanceerden en meer recentelijk waren we ook de eerste die familievoordelen op mobiel lanceerden via onze GO-aanbiedingen.’

Trabbia wijst ook op enkele belangrijke strategische prestaties, zoals de overeenkomst voor het delen van het mobiele toegangsnetwerk met Proximus, de mobile virtual network operator-overeenkomst met De Persgroep, de overname van BKM en de verbetering van de kabelregulering.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-12T14:30:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.