Verschuivingen in top van FttH Council

Dit artikel delen:
Manager

De FttH Council, de sectorvereniging van glasvezel, verwelkomt een nieuwe directeur-generaal, een nieuw bestuurslid en benoemt een nieuwe voorzitter in een subcomité van de raad van bestuur.

De FttH-raad van Europa heeft de benoeming aangekondigd van Vincent Garnier tot zijn nieuwe directeur-generaal, en dit met ingang van medio juli. Garnier brengt een kwarteeuw ervaring in de telecommunicatie-industrie mee, in marketing en verkoop in EMEA en Azië, voornamelijk in de b2b-sector. Tot voor kort was hij marketingdirecteur bij CommScope, de aanbieder van netwerkinfrastructuur. Hij was er verantwoordelijk voor het definiëren van de marketingstrategieën voor de breedbandoplossingen. Voordat hij bij CommScope werkte, was hij aan de slag bij bij TKH Group en bij Prysmian & Exide Technologies.

Garnier is al enkele jaren betrokken bij de activiteiten van de FttH Council Europe. Hij werd lid van de raad van bestuur en penningmeester in 2019. Garnier kijkt ernaar uit om deel uit te maken van het team en samen met de leden te werken aan de versnelde invoering van alomtegenwoordige glasvezelverbindingen. 'Daardoor zal een toonaangevende digitale samenleving en een duurzame economie in heel Europa tot stand komen.’

Nu Garnier vertrekt als bestuurslid bij de Council, wordt zijn plek ingenomen door Su Guaglianone, senior marketing-directeur EMEA bij CommScope. Tot slot komt er ook een nieuwe voorzitter van het Policy and Regulation Committee binnen de Council. Die stoel gaat naar Aurélie Bladocha Coelho. Zij wordt verantwoordelijk voor beleid en regelgeving, naast haar verantwoordelijkheden als directeur communicatie en overheidszaken. Coelho vervangt Karin Ahl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-30T09:51:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.