Vier nieuwe partners bij Delaware

Dit artikel delen:
Nieuwe partners

Vlnr: Paul Belsack, Juan Staes, Pieter Hebben en Jan Van der Steen

Het it- en managementconsultancybedrijf Delaware verwelkomt vier nieuwe partners in zijn senior leadershipteam. Sinds dit jaar helpen ook Paul Belsack, Pieter Hebben, Juan Staes en Jan Van der Steen mee aan de missie van het bedrijf om oplossingen en diensten te leveren.

Paul Belsack kwam in 2014 in dienst bij Delaware en is actief binnen het domein employee experience. Hij zal zijn klanten verder begeleiden bij de transformatietrajecten van hun medewerkers en bij het opzetten van de innovatieve, digitale werkplek die vandaag een must is om medewerkers optimaal te laten presteren. Pieter Hebben kwam dertien geleden bij het data & analytics-team van Delaware. Dat blijft zijn belangrijkste expertisedomein, waarbij hij organisaties verder zal ondersteunen in het uitbouwen van toekomstbestendige dataplatformen, het aanpassen van bedrijfsmodellen en het verder onderzoeken van de mogelijkheden van Industry 4.0.

Juan Staes trad in 2015 in dienst en bouwde Delaware’s SAP-aanbod verder uit. Vandaag staat hij aan het hoofd van het ‘Human Capital’-domein. Hij focust op het vergroten van de impact van Delaware in de hr-wereld aan de hand van innovatie, het vernieuwen van het aanbod aan services en de uitbreiding van het bestaande ecosysteem. Ook Jan Van der Steen is sinds 2015 aan boord en gaf de voorbije jaren het transformatietraject vorm van de klanten in de nutssector. Zijn ambitie is om de kennis van de sector verder te versterken en samenwerkingsverbanden op te zetten met bedrijven in deze sector, ook op internationaal niveau.

Delaware werd achttien jaar geleden opgericht en stelt meer dan 2600 mensen tewerk, verspreid over 28 regionale kantoren in veertien landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-21T11:12:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.