Synology stelt nieuwe Benelux-baas aan

Dit artikel delen:
Synology Benelux Frankrijk Afrika

De van oorsprong Taiwanese opslagspecialist Syology, bekend van zijn NAS-systemen, heeft een nieuwe topman aangesteld voor de Benelux, Frankrijk, Afrika en Zuid-Afrika. De keuze viel op Victor Wang.

Wang is sinds 2012 werkzaam in verschillende rollen op het hoofdkantoor van Synology. Onlangs maakte hij de overstap naar de functie van managing director Frankrijk. Wang volgt per direct Rosiel Lee op, die een functie op het hoofdkantoor van Synology gaat vervullen.

Victor Wang is afgestudeerd aan de Aston University in het Verenigd Koninkrijk en begon bij Synology als verantwoordelijke voor de Taiwanese markt. Daarna maakte hij de overstap naar het internationale verkoopteam en was hij verantwoordelijk voor de markten in het Midden-Oosten, Zuid-Afrika en Zuidoost-Azië. In 2018 is onder Wangs leiding een nieuw team opgebouwd dat de markt in Zuidoost-Azië verder heeft verbreed, waarbij hij verantwoordelijk was voor de ontwikkelingen in de channel, strategische samenwerkingen en brand awareness. Sinds begin dit jaar is Wang dus de managing director voor Frankrijk.

De komende periode gaat Wang de sales- en marketingstrategie voor de regio verder ontwikkelen, waarbij de nadruk ligt op het vergroten van de merkvertrouwdheid en de beschikbaarheid van producten. Ook zullen nieuwe verticale markten verkend worden en wordt gewerkt aan het verbeteren van de dienstverlening, om zo de klanttevredenheid en het vertrouwen in Synology-producten te vergroten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-17T09:13:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.