Nicolas Collette krijgt topfunctie Cable & Wireless

Dit artikel delen:

Nicolas Collette is bij Cable & Wireless benoemd tot chief commercial officer en daarmee verantwoordelijk voor de b2b-markt. Daarmee staan twee Belgen aan de top bij het telecommunicatiebedrijf. Hij zal immers rapporteren aan ceo Inge Smidts, beiden ex-Telenet-werknemers.

Twee jaar geleden trok Nicolas Collette de oceaan over naar de Caraïbische eilanden waar hij vice president southern cluster werd voor Cable & Wireless dat in handen is van John Malone, de topman van Liberty Global, het moederbedrijf van Telenet. Nu wacht hem een forse bevordering en verhuist hij naar het hoofdkantoor in Miami. 

Collette heeft meer dan twintig jaar ervaring in de Belgische it-wereld. Hij startte z’n loopbaan bij Compaq als product manager in 1995. Na de overname door HP groeide hij door als global accountmanager. In de winter van 2002 werd hij aangetrokken door de videoconferentiespecialist Tandberg als general manager Belux waar bij net geen acht jaar bleef. Sinds de lente van 2010 was hij bij Telenet vice president business development digital wave, later als verantwoordelijke voor de b2b-verkoop. 

Inge Smidts was bij Telenet zes jaar als senior vice president verantwoordelijk voor de marketing voor de residentiële markt. In 2015 werd ze door Cable & Wireless aangetrokken als chief marketing officer. Drieënhalf jaar geleden werd ze benoemd tot ceo. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-25T10:51:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.