Jackie Janssen verruilt KBC voor Christelijke Mutualiteit

Dit artikel delen:
it-directeur CM

Jackie Janssen wordt bij de Christelijke Mutualiteit directeur van het Competence Center Business Intelligence, Artificial Intelligence, Data en Analytics. Tot voor kort was hij programmadirecteur bij de bank KBC.

Jackie Janssen startte zijn loopbaan bij KBC in 1995 met een diploma toegepaste informatica op zak. Hij groeide er op elf jaar door tot team manager. 

In 2006 stapt hij over naar de Cronos-groep waar hij twee jaar later general manager wordt van Uptime. In 2012 richt hij zijn eigen startup Dasos op, gespecialiseerd in dataonderzoek. 

Na een korte passage bij Cegeka keert hij eind 2015 opnieuw naar de roots en wordt hij cto bij KBC. Hij doorloopt er een aantal functies tot de recente overstap naar de Christelijke Mutualiteit die door een grote digitale transformatie gaat. Daar kunnen ze de ervaring van Janssen ongetwijfeld gebruiken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-03T11:42:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.