Punit Seghal nieuwe topman voor Atos Belux

Dit artikel delen:
Atos topman Belux

Atos heeft een nieuwe topman aangesteld voor zijn Belgische en Luxemburgse divisie. De keuze valt op Punit Sehgal. Hij volgt Antoine Kerrinckx op die zijn carrière bij Atos voortzet als head of manufacturing voor Zuid-Europa (Frankrijk, Italië, Spanje).

Punit Sehgal begon zijn carrière bij Atos in 2011 als global strategic sales. Het bedrijf had op dat moment Siemens It Solutions & Services overgenomen, waar hij sinds 2003 in dienst was. In de afgelopen zeven jaar bouwde Sehgal een sterk partnerschap op tussen Atos en de Europese instellingen. Met dank aan zijn ervaring met de wereldwijde publieke -en defensiesector nam hij in 2020 de positie van Head of International Organisations over. Deze functie zal hij blijven invullen, naast zijn nieuwe rol als hoofd Atos België en Luxemburg.

Tijdens zijn loopbaan heeft Sehgal gereisd en gewerkt in Europa en Azië. ‘Hij is gepassioneerd door innovatieve technologie en groot voorstander van interculturele uitwisselingen. Als de nieuwe topman in België en Luxemburg wil Sehgal zijn ervaring met de publieke sector en defensie benutten om de positie van Atos in Europa, maar ook in andere markten, te versterken’, klinkt het in een persbericht. 

Atos Belux telt ongeveer zevenhonderd medewerkers. Het bedrijf werd recent door de Vlaamse overheid gekozen als digitale partner om van Vlaanderen de komende jaren een van de meest innovatieve regio’s in Europa te maken. Wereldwijd is Atos aanwezig in 71 landen en staan er zo’n 105.000 mensen op de loonlijst. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-23T10:08:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.