Kris Warreyn volgt Jos Vermeylen op bij Arcadiz

Dit artikel delen:
Manager

Na een carrière van meer dan veertig jaar, waarvan tweeëntwintig jaar bij Arcadiz, draagt oprichter en directeur Jos Vermeylen de operationele leiding over aan Kris Warreyn. Warren heeft als ingenieur ook al een mooi parcours in de telecomwereld doorlopen.

Jos Vermeylen, ingenieur van opleiding, begon zijn carrière als accountmanager bij Telindus en was daarna aan de slag bij Infonet en ADC Telecommunications. In juni 1999 startte hij samen met technisch directeur Marc Vandeputte, Arcadiz Telecom in Leuven op. Het bedrijf evolueerde snel naar een gekend integrator van operator- en clouddiensten. Ondertussen werken er dertig mensen. Tien jaar geleden werd ook een kantoor opgericht in Nederland en het bedrijf is tevens actief in Luxemburg. 

Vanaf augustus draagt Vermeylen zijn operationele taken over aan de nieuwe baas, Kris Warreyn. Hij blijft echter nauw betrokken bij de strategische positionering van het bedrijf door zijn functie binnen de raad van bestuur en als hoofdaandeelhouder. 

Warreyn was eerder onder meer directeur van Alpha Networks, international verkoopdirecteur voor Barco Communication Systems en hoofd Barconet Frankrijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-05T10:29:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.