Nieuwe gezichten bij Lenovo Belux

Dit artikel delen:
Gauthier de Villenfagne en Kim Van Loock

Gauthier de Villenfagne (links) en Kim Van Loock.

Het Chinese Lenovo kondigt wijzigingen aan in het lokale leiderschap in België en Luxemburg. De managementwisseling is per 1 september ingegaan.

Zo is Gauthier de Villenfagne, sinds 2017 werkzaam als channel en kmo-manager voor België en Luxemburg voor de pc-divisie van Lenovo benoemd als country manager Infrastructure Solutions Group (ISG) voor België en Luxemburg. De Villenfagne heeft een kwarteeuw jaar it-ervaring in diverse directiefuncties bij internationale bedrijven opgedaan, waaronder IBM en Arrow ECS. Hij rapporteert aan Tina Borgbjerg, general manager Lenovo ISG voor Benelux en Nordics.

De Villenfagne wordt opgevolgd door Kim Van Loock. Van Loock is in 2016 bij Lenovo begonnen in de rol van key accountmanager in het consumententeam, een rol die ze de afgelopen drie jaar ook als teamleader vervulde. In haar nieuwe functie zal ze met partners de Lenovo-propositie versterken en de diepte en breedte van het kanaal vergroten. 

Voor haar komst naar Lenovo werkte de Antwerpse twaalf jaar bij Toshiba, voornamelijk in de consumentenmarkt. Van Loock rapporteert aan Christian Peters, channel & kmo-manager Benelux.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-22T10:28:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.