Dirk De Meirsman leidt Splunk Belux

Dit artikel delen:
Splunk directeur

Dirk De Meirsman is bij het Amerikaanse softwarebedrijf Splunk bevorderd tot regionale verkoopdirecteur België en Luxemburg. Splunk, gespecialiseerd in het visualiseren van it, security, applicaties en business, draaide in 2020 een omzet van ruim twee miljard dollar

Dirk De Meirsman is sinds september 2020 aan de slag bij Splunk. Hij brengt heel wat ervaring mee, haalde een diploma informatietechnologie en startte zijn loopbaan in november 1999 als accountmanager bij Magellan Software. Twee jaar later verhuisde hij met dezelfde titel naar HP Enterprise om dan in de lente van 2004 aan te kloppen bij Colt Telecom. 

Vervolgens werd hij aangetrokken door VMWare waar hij gedurende net geen zeven jaar doorgroeit tot territory manager. In mei 2011 trekt hij bij cloudprovider Nimbula in dat wat later overgenomen wordt door Oracle.  Een jaar later begint hij bij Veeam Software als channel manager. Tijd voor een eigen bedrijf en hij richt Nubera op, gespecialiseerd in it-automatisatie. Nu leidt hij dus Splunk Belux. De hoofdzetel bevindt zich in San Francisco. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-11T09:51:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.