Baudouin Corlùy verkast naar LCL

Dit artikel delen:

De 53-jarige Baudouin Corlùy wordt commercieel directeur bij datacenterspecialist LCL. Daar draagt hij de verantwoordelijkheid voor business development en marketing.

Baudouin Corlùy verraste negen jaar geleden door te verhuizen van Proximus naar Agoria.

Bij Proximus had hij gedurende bijna zeventien jaar een mooie loopbaan uitgebouwd. Hij groeide er door van manager broadband business development tot marketingmanager, director commercial services en hoofd van de fiber-to-the-home-strategie. Bij Agoria werd hij als directeur verantwoordelijk voor de ict-sector. In 2016 klom hij op tot digital transformation officer om in mei 2019 directeur verkoop en marketing te worden.

LCL staat onder leiding van oprichter en managing director Laurens Van Reijen en breidt voortdurend uit. In de zomer van vorig jaar nam het Engie over, het datacenter in Gembloux.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-25T12:51:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.