Chris Van der Auwera kiest voor Cipal Schaubroeck

Dit artikel delen:

Na drie jaar bij DXC Technology trekt Chris Van der Auwera naar de Limburgse integrator Cipal Schaubroeck. Hij wordt er chief growth officer.

Van der Auwera werd bekend als kabinetschef van minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) en duwde er tal van wijzigingen  door in de administratie, onder andere voor de aankoop van it-materiaal. Begin 2019 koos hij voor DXC Technology en werd er verantwoordelijk voor de publieke sector. Hij werd ook getipt als mogelijke opvolger van administrateur-generaal Barbara Van Den Haute van Digitaal Vlaanderen, die recent naar Microsoft overstapte.  

Van der Auwera werkte onder andere bij het callcenterbedrijf Sitel en bij Proximus als head of marketing en product management. Half augustus start hij bij Cipal Schaubroeck in Geel. De integrator is actief in de publieke sector en is bij heel wat lokale overheden de dienstenleverancier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-28T15:01:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.