Laurence Janssens wordt ceo Selinko

Dit artikel delen:

Na ruim 8 jaar Microsoft is Laurence Janssens aangetrokken als de nieuwe ceo van Selinko, het cloudplatform dat luxegoederen een digitale component meegeeft zodat de authenticiteit gegarandeerd kan worden.

Selinko is recent nog opgenomen in ‘La maison des start-ups’ van het grootste luxeconcern in de wereld, LVMH. Dankzij Selinko worden die luxegoederen met een NFC-chip uitgerust zodat potentiële eigenaars met hun smartphone kunnen nagaan of het object echt of nep is.

Laurence Janssens heeft een rijke carrière achter de rug. Als handelsingenieur (KULeuven) begon ze als consultant bij Bain&Company. In 1999 startte ze bij Dell als sales operations manager om dan in 2001 over te stappen naar KPNQwest als vice president operation development. Bij Colt Telecom werd ze global accountmanager maar in 2009 werd ze gevraagd door Bpost als sales & service director document management. Twee jaar later werd ze door Proximus weggeplukt als head of sales voor de overheid. Sinds 2015 was ze aan de slag bij Microsoft, eerst als public sector lead, maar in de lente van 2017 koos ze voor een internationale job in Afrika met verantwoordelijkheid voor Angola, Botswana, Namibië en Zambia. Twee jaar geleden werd ze chief of staff van West-Europa en vervolgens Western Europe Manuf   acturing Lead. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-10T12:28:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.