Broes Soetens country manager Palo Alto

Dit artikel delen:

Broes Soetens is de nieuwe country manager van Palo Alto Belux. Voorlopig ad interim. Hij is al bijna tien jaar aan de slag bij het securitybedrijf.

Broes Soetens volgde een opleiding telecommunicatie aan Hogeschool van Leuven en haalde tevens een executive master ict audit en security bij de Solvay Brussels School of Economics and Management. Hij begon zijn loopbaan als accountmanager bij internetdienstenleverancier Uunet. In de zomer van 2003 verhuisde hij naar het securitybedrijf C-Cure en groeide er door tot sales- en marketingmanager. In de lente van 2010 werd hij aangetrokken door Telenet als verkoopsmanager security.

Na een korte tussenstop bij FireEye kwam hij terecht bij Palo Alto, eerst als major accounts manager Belux, later als district manager Belux en nu dus als country manager.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-20T11:22:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.