Wie wordt CDO of the Year 2023?

Dit artikel delen:

Wie volgt Erwin Verstraelen (haven van Antwerpen-Brugge) en Benjamin Bostoen (Thomas Piron) op als CDO (chief digital officer) of the Year? Vijf kandidaten dingen mee naar deze award die op 26 oktober in Brussel wordt uitgereikt.

Het CDO of the Year gala vindt al voor de vijfde keer plaats en is met ruim vijfhonderd aanwezigen nu al uitverkocht. Computable België ondersteunt dit event. Deze keer zijn er vijf kandidaten. Aan Nederlandse kant gaat het om Johan Guelluy, de chief information officer (cio) van Acerta en Xavier Bourgois, de cio van Renson.

Bij de Franstaligen hebben we Régis Pitolet, head of it digital transformation bij I-City (de it-leverancier van de stad Brussel), Gérard Purnode, de cio van John Cockerill en William De Angelis, de cio van de Compagnie Intercommunale Liégoise des eaux. 

Met deze competitie willen de organisatoren meer aandacht creëren voor de digitalisatie bij ondernemingen en overheid. In de Europese DESI index bevindt België zich nog steeds in de middenmoot van de rangschikking.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-29T16:41:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.