Mensura klaar voor de toekomst met Insight LCS

Mensura is voorbereid op de it-uitdagingen van de toekomst dankzij Insight's License Consulting Services (LCS). Mensura is de grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk in België en via Mensura Absenteïsme ook actief in het aanpakken van de oorzaken van werkverzuim. De consulting-dienst van Insight voerde een grondige analyse van software en licenties uit in heel de Mensura-organisatie, wat resulteerde in één flexibel volumecontract met Microsoft.

Mensura gebruikt vooral Microsoft-producten voor de werking van zijn diensten. Door de uitbreiding van de activiteiten ontstond in de afgelopen jaren een wildgroei aan programma’s en licenties. It schafte licenties aan via verschillende kanalen en/of resellers voor verschillende afdelingen.

In plaats van veel kleine deelcontractjes werd één flexibel volumecontract met Microsoft afgesloten. Cio Christophe Vanneste van Mensura ziet vooral de voordelen voor de toekomst: 'Dankzij Insight LCS kunnen we ons pakket veel sneller uitbreiden als dat nodig blijkt. En we zijn op langere termijn klaar voor een geleidelijke overgang naar cloud licensing. De nieuwe Microsoft-licentie levert Mensura in de komende jaren ook een besparing van zo’n 15 procent op.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-10T12:44:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.