Topvrouw Microsoft Kristel Wyns overleden

Dit artikel delen:

Kristel Wyns is overleden op 48-jarige leeftijd. Ze heeft een mooie loopbaan doorlopen bij KPMG, Oracle, Deloitte, Adobe en Microsoft. Ze leed aan borstkanker.

Wyns was graag gezien en had een groot netwerk. Ze begon haar loopbaan in 1996 bij KPMG als senior legal advisor, maar verhuisde twee jaar later naar Oracle EMEA waar ze gedurende ruim zes jaar doorgroeide tot senior licensing consultant. Begin 2005 trok ze naar Deloitte als manager third party compliance consultant om dan in de zomer van 2009 aan boord te gaan bij Adobe als regional license compliance manager verantwoordelijk voor Zuidwest-Europa. In de nazomer van 2013 kiest ze dan voor Microsoft, eerst als public sector accountmanager, vanaf juli 2019 als senior licensing executive voor strategic accounts.

Marijke Schroos, general manager Microsoft, laat in een boodschap aan de medewerkers weten diepbedroefd te zijn. 'Kristel Wyns, deal manager in het West-Europese team, is afgelopen vrijdag overleden. Kristel kwam 9,5 jaar geleden bij Microsoft in dienst. Gedurende al die tijd heeft ze motivatie, gedrevenheid en empathie getoond. Ze bewees een sterke onderhandelaar te zijn, een echte verbinder en een echte partner. En nog meer als vriendin. We zullen haar herinneren als een vriendelijk en warm persoon die altijd de tijd nam om naar anderen te luisteren. We missen nu al haar geest, creatieve instelling en energie.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-22T16:08:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.