Postuum herdenkingsbeeld Jan Callewaert

Option-oprichter Jan Callewaert krijgt postuum een herdenkingsbeeld op een publieke plaats in Leuven. Dat kondigde burgemeester Mo Ridouani aan tijdens het Jan Callewaert Symposium in het pand van Imec.

Het werd een openlijke laudatio tijdens de bijeenkomst ter herdenking van Callewaert die begin dit jaar overleed. Er waren toespraken van onder andere Luc Van Hove, ceo van Imec, Eric Van Zele, huidige voorzitter van Crescent, de opvolger van Option, Stijn Bijnens, de ceo van Cegeka en Koen Debackere, general manager van KULeuven. Allen prezen ze het ondernemerschap en de innovatieve spirit van Callewaert. 

Burgemeester Ridouani vertelde dat er een herdenkingsbeeld komt voor de oprichter van Option die mee aan de wieg stond van Leuven als meest innovatieve stad van Europa, de prijs die de stad twee jaar geleden toegewezen kreeg.

De eerder aangekondigde innovatieprijs die naar Callewaert wordt genoemd, zal volgend jaar uitgereikt worden. Daarvoor kijken de organisatoren nog uit naar een partner.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-01T10:34:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.