Computable biedt BusinessITScan via website aan

10 procent korting via Computable.be

Scan

Computable en IT’s Teamwork zijn een samenwerking aangegaan waardoor de ict-vaktitel de BusinessITScan van het adviesbureau via zijn website aanbiedt. De BusinessITScan meet en verbetert de bedrijfsvoering en automatisering in organisaties. De web-based tool gaat op ict-vlak in op thema’s als informatiebeveiliging, datakwaliteit, cloud en business it alignment. Computable-lezers kunnen gratis een sneak preview van de scan doen en krijgen 10 procent korting op de initiële kosten als de volledige scan wordt gedaan. De korting geldt voor maximaal tien gebruikers en is zonder eventueel aanvullend advies.

De BusinessITScan geeft antwoord op de vraag hoe een organisatie het succes van automatisering kan vergroten en hoe de bedrijfsvoering daarop kan worden afgesteld. Een organisatie kan online met meerdere verantwoordelijken tegelijk de scan invullen om zo te achterhalen hoe het ervoor staat op het gebied van innovatie, ict-stabiliteit en -continuïteit, op het gebied van financiën en de productiviteit.

Digitale strategie

Met de BusinessITScan wordt een lang en duur consultancytraject voorkomen. IT’s Teamwork is de BusinessITScan gaan ontwikkelen om zoveel mogelijk kennis zo laagdrempelig mogelijk online aan te bieden. Organisaties kunnen zo zelfstandig snel inzicht krijgen. ‘We merkten dat er veel organisaties in de markt zijn die daar behoefte aan hebben en er bestond geen instrument voor’, zegt IT’s Teamwork-directeur Anton Dijkhuis. ‘Daar hebben wij de BusinessITScan voor ontwikkeld. Meerdere relaties in binnen- en buitenland hebben er al gebruik van gemaakt en hebben hen inzicht gegeven in de verbeterpunten, dankzij het dashboard en de rapportages. De BusinessITScan helpt organisaties dan ook vooral met het uitstippelen van een digitale strategie.’

IT’s Teamwork heeft de BusinessITScan met meerdere partners ontwikkeld. De adviestool combineert actuele praktijkkennis van het met ict verbeteren van organisaties met kennis van technieken en methodes als ITIL, Prince2, Cobit en ISO27002/2013. De tool meet ook de ict-tevredenheid en de ict-impact. De BusinessITScan is ook bedoeld voor financieel verantwoordelijken, omdat 75 procent van de ict-verantwoordelijken aan hen rapporteert.

Geen langdurige adviestrajecten

‘De BusinessITScan biedt een breed en goed inzicht in prioriteiten, kansen en risico’s’, zegt Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman. ‘Daarom willen we deze tool positioneren in ons netwerk. De sneak preview-versie biedt onze relaties kosteloos de kans om de tool uit te proberen. Zo kunnen de leden van onze community zelf uitvinden waar de sterktes en zwaktes van hun organisatie liggen, zonder dure en langdurige adviestrajecten.’

De BusinessITScan behandelt 23 onderliggende thema’s. Zo gaat het in op ict-zaken als security, datakwaliteit, ict-competenties en projectvaardigheden. Ook gaat de tool in op organisatorische zaken als de primaire processen, informatie-uitwisseling tussen organisaties in de keten, innovatie en managementinformatie.

Gebruikers beter faciliteren

IT’s Teamwork is blij met de samenwerking met Computable. Dijkhuis: ‘Computable heeft een sterke naam en een onafhankelijke redactie. Al jaren bewijst Computable dat het zijn community goed informeert. Door de BusinessITScan toe te voegen aan het portfolio kunnen communityleden online hun ict-dienstverlening meten en verbeteren. Zo zijn zij beter geïnformeerd over de sterktes en zwaktes en kunnen zij de gebruikersorganisatie waarvoor zij werken beter faciliteren.’

BusinessITScan via Computable

Probeer nu kosteloos de BusinessITScan uit via de website van Computable. Mocht naar aanleiding van de sneak preview gekozen worden voor een volledige scan, dan krijgen lezers van Computable 10 procent korting op de initiële kosten van 595 euro. Om de BusinessITScan via Computable te draaien, is het wel noodzakelijk voor de gebruiker om een profiel bij Computable te hebben en om ingelogd te zijn op de website. Doe nu de BusinessITScan!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-28T09:27:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.