Cronos Groep neemt DeJuristen over

MBO handen samenwerking overname

Ict-dienstverlener Cronos Groep uit Kontich neemt DeJuristen, een Gents adviesbureau voor ict-recht en intellectuele eigendom, over. De groep beschikt al sinds 2015 over 50 procent van de aandelen en breidt dit nu uit tot een meerderheidsbelang. Matthias Dobbelaere-Welvaert, oprichter en partner van het juridische kantoor, verlaat het bedrijf. Mathias Baert neemt het stokje van hem over.

DeJuristen (LesJuristes) is in 2010 opgericht door Matthias Dobbelaere-Welvaert. Het kantoor biedt juridisch advies op het gebied van adviesverlening rond ict-recht (e-commerce-recht, ict-contracten, en intellectuele eigendom (merkbescherming, modeldepots). Het bedrijf beschikt heeft kantoren in Gent, Brussel, Amsterdam, Parijs, Londen en Boedapest.

‘Door het partnership met De Cronos Groep maakte DeJuristen een groeispurt op het gebied van technologie en kwaliteit van de dienstverlening. Ik kies nu voor een nieuw verhaal buiten het kantoor en maak hiermee plaats voor de verdere professionalisering van DeJuristen’, vertelt Dobbelaere-Welvaert. Hij gaat aan de slag met nieuwe initiatieven in legal tech & legal design. Daarnaast werkt hij aan de uitbouw van projecten zoals het juridisch productiehuis Dobbelaere-Welvaert en privacyorganisatie The Ministry of Privacy.

Mathias Baert, voormalig legal counsel van Argenta, neemt vanaf 1 mei de dagelijkse leiding van DeJuristen over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-12T08:54:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.