Mindtree heeft nieuwe topman na overname

Mindtree ceo

Debashish Chatterjee

Mindtree, de Indiase it-consultant, heeft een nieuwe topman. De keuze viel op Debashish Chatterjee, een oudgediende van Cognizant.

Chatterjee vervangt Rostow Ravanan, de voormalige Mindtree-ceo, die het bedrijf verliet nadat het, via een vijandige overname, in handen kwam van het eveneens Indiase Larsen and Toubro. De top van Mindtree had zich altijd tegen die overname verzet en nam collectief ontslag. 

Chatterjee is afgestudeerd in werktuigbouwkunde van de Jadhavpur Unversity en heeft meer dan dertig jaar ervaring. Voor hij bij Cognizant werkte, was hij onder meer aan de slag bij Tata Consultancy Services en Mahindra and Mahindra (M&M).

Tijdens de 22 jaar dat Chatterjee bij Cognizant werkte, heeft hij verschillende bestuursfuncties bekleed, waaronder op het gebied van bankieren & financiële diensten, het bouwen en besturen van meerdere distributieleveringscentra tot het aandrijven van technologische innovatie. Hij was een lid van de raad van bestuur.

Mindtree is sinds kort onderdeel van Larsen and Toubro. Dit is een Indiase multinational met Deense roots die meer dan twintig miljard dollar omzet draait en in dertig landen aanwezig is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-05T11:23:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.