Bart Van Den Meersche verlaat Proximus

Proximus

Bart Van Den Meersche, de chief enterprise market officer van Proximus, zet een punt achter zijn professionele carrière. Hij gaat met pensioen en trekt op 1 juli van dit jaar de deur van het mobiele-telecommunicatiebedrijf voor de laatste keer achter zich dicht.

Van Den Meersche maakte begin 2011 de overstap naar Proximus na meer dan 28 jaar ervaring in de ict-sector. Hij bouwde een professionele carrière uit bij IBM, waar hij verschillende uitvoerende managementfuncties bekleedde. In diezelfde periode was hij ook voorzitter van Agoria Ict en lid van de raad van bestuur van Agoria en VOKA.

Binnen Belgacom (en later Proximus) gidste Van Den Meersche de Enterprise Business Unit in de voorbije tien jaar door een sterk veranderend landschap, waarin Proximus transformeerde van leverancier van pure connectiviteitsdiensten naar een telecommunicatie- en ict-partner.

Recent leidde dat nog tot de creatie van de Proximus Accelerators, een collaboratief ecosysteem van Proximus-filialen dat gespecialiseerde digitale experts samenbrengt in strategische ict-domeinen. Dat moet de positie versterken van Proximus als digitale partner die bedrijfsklanten begeleidt bij hun eigen digitale transformatie.

Binnen Proximus is Van Den Meersche ook voorzitter van de raad van bestuur van Proximus SpearIt en Be-Mobile. Hij zetelt eveneens in de raad van bestuur van Proximus Luxembourg en van Belgian Mobile ID.

In een persbericht bedanken Proximus en de leden van het dagelijks bestuur Van Den Meersche ‘voor zijn grote bijdrage aan het bedrijf gedurende de voorbije tien jaar’ en ‘wensen hem het beste wensen in zijn toekomstige activiteiten en wensen hem toe nog meer van het leven te kunnen genieten’.

Het proces voor de vervanging van Van Den Meersche is opgestart.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-23T10:43:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.