Telenet trekt zich terug naar Mechelen

Kabeloperator Telecom gaat zijn hoofdkantoor opnieuw officieel naar Mechelen verhuizen. Dat schrijft De Tijd. Na de overname van Base in 2016 had het bedrijf zijn hoofdkantoor in de Brusselse deelgemeente Woluwe.

De huur van het gebouw in Woluwe kon niet aan dezelfde voorwaarden verlengd worden, zo weet de zakenkrant. Er zouden ook geen plannen meer zijn om in Brussel een nieuw gebouw te zoeken. Dat had het bedrijf enkele jaren nochtans aangegeven.

Mechelen is altijd al de belangrijkste vestiging van Telenet geweest, de meeste werknemers van het bedrijf zijn daar gestationeerd. Het bedrijf zegt dat het door de coronacrisis (en de doorbraak van het thuiswerken) zijn locaties wil her-evalueren. Toch was een hoofdzetel in Brussel een mooi signaal om zich al nationale operator te profileren, merkt De Tijd op.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-25T10:33:00.000Z Frederic Petitjean