Proximus-dochters Codit en Unbrace fuseren

Proximus

Het it-dienstenbedrijf Codit en Unbrace, ontwikkelaar van webapplicaties, vormen tegen het einde van het jaar één enkele entiteit onder de vleugels van Codit. Door back- en front-end-specialisten samen te voegen, wil Proximus het ontwikkelen van ‘360° datagestuurde’-oplossingen stroomlijnen.

Tegen eind 2020 komt Unbrace onder de vleugels van Codit, waarbij het vanuit het huidige kantoor in Antwerpen blijft werken. Naast de bestaande locatie van Codit in Gent vormt dit satellietkantoor in Antwerpen een bijkomende werkplek en een uitvalsbasis voor samenwerking tussen de samengevoegde teams. ‘Door de krachten te bundelen kunnen beide bedrijven een naadloos digitaal transformatietraject aanbieden aan hun klanten, gaande van data set-up over integratiedesign tot front-end-implementatie’, schrijft Proximus in een persbericht.

‘Deze fusie vloeit voort uit een natuurlijke match tussen twee innovatieve Proximus-filialen met hooggespecialiseerde digitale it-experts’, zegt Bart Watteeuw van Proximus. ‘Beide bedrijven maken vandaag reeds deel uit van de Proximus Accelerators, een collaboratief ecosysteem van filialen binnen onze groep. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de fusie tussen Codit en Unbrace een logische nieuwe stap is in de geschiedenis van beide bedrijven en voor de klant een nog betere ondersteuning met zich zal meebrengen, onder impuls van technologie.’

Unbrace werd opgericht in 2013 en is een applicatieontwikkelaar die front-end-weboplossingen op maat bouwt. Het maakt sinds 2017 deel uit van Proximus. Codit zit sinds 2018 onder de Proximus-paraplu. Het levert bedrijfsintegratiediensten en softwareoplossingen, naast een portfolio van beheerde diensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-08T10:29:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.