Nieuwe country manager voor IBM BeLux

IBM Belux country manager

Bart Windal

IBM heeft Bart Windal benoemd tot nieuwe country manager voor België en Luxemburg. Windal gaat vanaf 1 januari 2021 aan de slag en volgt Jacques Platieau op die ruim tien jaar aan het hoofd stond van de organisatie. Hij gaat op 31 december met pensioen.

Windal is een oudgediende van IBM die al een diverse reeks leidinggevende en verkoopmanagementfuncties bekleedde binnen verschillende IBM-divisies in de Benelux, Europa en wereldwijd. De afgelopen vier jaar werkte hij als enterprise-verantwoordelijke voor België en Luxemburg.  In zijn nieuwe rol zal hij verantwoordelijk zijn voor alle bedrijfsactiviteiten van IBM in deze twee landen.  Windal is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven, waar hij een bachelor in economie en een masterdiploma it-management behaalde. Hij heeft ook een master in bedrijfsmanagement. 

‘België, Luxemburg en de wereld bevinden zich op een keerpunt met de snelle adoptie van hybride cloud- en ai-technologieën. Bedrijven en regeringen hebben een partner nodig die ze kunnen vertrouwen’, zegt Windal. ‘Het is een voorrecht om IBM te leiden in België en Luxemburg, en om samen te werken met collega's die klanten helpen bij het versnellen van hun digitale transformaties.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-23T15:35:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.