AXI maakt schoon schip onder dochtermerken

De Belgisch-Nederlandse ict-integrator AXI gaat al zijn dochterbedrijven onder dezelfde merknaam scharen. Elegio, Groud lion en LoQutus gaan vanaf nu dus als AXI door het leven.

AXI telt in totaal zowat vierhonderd medewerkers, bedient meer dan vierhonderd klanten in België en Nederland en heeft kantoren in Breda, Gent, Waver en Willebroek (waar het hoofdkwartier is gevestigd). Eind 2018 legde het de hand op LoQutus en Groud lion. LoQutus werd overgenomen van de businessconsulting-specialisten van Möbius Group. Ground lion was daar een spin-off van. 

Elegio werd eerder dat jaar al ingelijfd. Het Waalse bedrijf is vooral bekend als specialist op het gebied van electronic governement en elektronisch stemmen. Oprichters Hugues Dorchy en Olivier Libon lagen bijvoorbeeld ook mee aan de basis van de e-ID-kaart binnen de Belgische overheid.

‘Door onze krachten te bundelen, kunnen we nu zowel de klanten van AXI, Elegio, Ground lion en LoQutus beter bedienen en hoogkwalitatieve producten en services aanbieden’, zegt AXI-ceo Paul Peeters.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-14T10:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.