AXI maakt schoon schip onder dochtermerken

De Belgisch-Nederlandse ict-integrator AXI gaat al zijn dochterbedrijven onder dezelfde merknaam scharen. Elegio, Groud lion en LoQutus gaan vanaf nu dus als AXI door het leven.

AXI telt in totaal zowat vierhonderd medewerkers, bedient meer dan vierhonderd klanten in België en Nederland en heeft kantoren in Breda, Gent, Waver en Willebroek (waar het hoofdkwartier is gevestigd). Eind 2018 legde het de hand op LoQutus en Groud lion. LoQutus werd overgenomen van de businessconsulting-specialisten van Möbius Group. Ground lion was daar een spin-off van. 

Elegio werd eerder dat jaar al ingelijfd. Het Waalse bedrijf is vooral bekend als specialist op het gebied van electronic governement en elektronisch stemmen. Oprichters Hugues Dorchy en Olivier Libon lagen bijvoorbeeld ook mee aan de basis van de e-ID-kaart binnen de Belgische overheid.

‘Door onze krachten te bundelen, kunnen we nu zowel de klanten van AXI, Elegio, Ground lion en LoQutus beter bedienen en hoogkwalitatieve producten en services aanbieden’, zegt AXI-ceo Paul Peeters.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-14T10:52:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.