Dimitri Beck ceo af bij betaalspecialist CCV

CCV ex-ceo

Dimitri Beck verlaat na een carrière van bijna twintig jaar elektronisch betaalspecialist CCV Belgium. Hij schuift op naar ceo en aandeelhouder van de Belgische accountancygroep Decupere.

Beck stond vijftien jaar aan het hoofd van CCV Belgium. Daarvoor was hij aan de slag bij Cardfon. Hij begon ooit zijn carrière bij Lernout & Hauspie. CCV is bezig met de integratie van zijn Belgische en Nederlandse divisies, maar dat zal dus zonder Beck zijn.

‘Het is voor mij tijd voor iets nieuws’, zegt Beck. ‘Ik heb een fantastische tijd beleefd aan het hoofd van CCV België en ben ontzettend trots op wat we als team hebben gerealiseerd. De integratie van CCV België en CCV Nederland wordt een belangrijk kantelpunt voor de groep. Tijdens de intense voorbereidingen besefte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, waarin ik mijn ondernemerschap weer ten volle kan inzetten.’

Het managementteam van CCV Belgium zal met ondersteuning van Beck en de raad van bestuur tijdelijk het dagelijkse bestuur op zich nemen om de lopende zaken te managen. Met het oog op een vlotte transitie blijft Beck nog tot halverwege 2021 lid van de raad van bestuur van CCV Belgium. Wie als nieuwe ceo staat aangemerkt, is nog niet bekend. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-07T09:56:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.