Leen Roelandts van Kinepolis naar Deloitte

Deloitte

Leen Roelandts

Leen Roelandts verlaat Kinepolis en trekt naar Deloitte als IT Finance Team Lead. Ze wordt daar ook opgenomen in het 'IT Leadership Team' en rapporteert direct aan de 'IT Country Lead'.

Leen Roelandts studeerde onder andere Digital Transformation Leadership aan de Vlerck Business School en werkte ruim elf jaar bij de Adecco Group. Toen in de zomer van 2014 de Modis-afdeling opgericht werd, startte ze er als chief happiness officer. In december 2017 mocht ze de marketing voor haar rekening nemen, deze keer opnieuw bij de Adecco -moedergroep zelf. 

Bjorn Van Reet, die eerder it-director was bij Adecco en sinds enkele jaren cio is bij Kinepolis wist haar echter te overtuigen om ook naar de bioscoopgroep over te stappen. Daar kreeg Leen Roelandts de rol van corporate ict vendor manager. Sinds deze maand is ze dus aan de slag bij Deloitte. 'Het was een heel moeilijke keuze om na tien jaar afscheid te nemen, maar dit is een unieke kans die ik niet mocht laten liggen', vertelt Leen Roelandts.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-05T15:51:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.