Saskia Van Uffelen verlaat RealDolmen

Saskia Van Uffelen verlaat Inetum, het moederbedrijf van RealDolmen. De huidige ceo en voorzitter Vincent Rouaix neemt haar plaats over.

Saskia Van Uffelen werd in september 2019 aangetrokken als senior vicepresident Benelux van Inetum, wat toen nog GFI was maar in oktober 2020 werd omgedoopt in de nieuwe naam. GFI nam in de zomer van 2018 de integrator RealDolmen over. 

Van Uffelen bevestigt het bericht en zegt dat ‘de missie afgerond is’. Ze wil zich de komende maanden focussen op de digitale agenda in België. 'Digitale uitdagingen genoeg’, stelt ze vast. 

Van Uffelen startte haar loopbaan bij Business Data Systems en vervolgens bij CP Bourg. In 1988 begon ze bij Xerox in het channelmanagement om vervolgens bij Compaq en HP door te groeien. Eind 2005 werd Van Uffelen vicepresident bij Arinso, om dan in oktober 2008 ceo te worden van Bull Belux. Zes jaar later, in april 2014 werd ze ceo van Ericsson. Sinds september 2019 was ze aangetrokken door GFI (later dus Inetum) als topvrouw voor de Benelux. 

In een interne mededeling vertelt ceo en chairman Vincent Rouaix dat Van Uffelen na ‘een succesvolle transitie en actieve ondersteuning van de internationale hr en de energiesector naar andere uitdagingen uitkijkt buiten de Inetum-groep.’ Hij zal zelf de Benelux leiden, terwijl Hugues Raffat Luxemburg voor z’n rekening neemt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-20T09:00:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.