Destiny neemt managed hosting provider Stuart over

Destiny, de Belgische specialist in cloudcommuncatie-tools, neemt de eveneens Belgische managed hosting provider Stuart uit Antwerpen over. Stuart is een belangrijke speler op het vlak van cloud-infrastructuur en managed hosting-diensten.

Na een reeks buitenlandse overnames eerder dit jaar, waardoor Destiny uitgroeide tot een van Europa’s grootste ucaas-provider (universal communications-as-a-service), slaat het bedrijf nu binnen de landsgrenzen toe. Met de overname van Stuart breidt Destiny zijn aanbod uit op de markt voor iaas (infrastructure-as-a-service). Het bedrijf versterkt ook het aanbod rond backup- en cloudinfrastructuur voor bestaande klanten en het haalt de nodige competenties binnen om zijn cloud-infrastructuur-aanbod in Europa verder te ontwikkelen. 

‘Met het schaalbare platform van Stuart kunnen we onze klanten nu nog beter bedienen’, zegt Joachim Lauwers, managing sirector Destiny België. ‘En dankzij Stuarts mooie klantenportfolio met CM, Essent, AS Adventure, GIMV en Impact Interim, krijgen we toegang tot het bredere kmo veld in België. Niet onbelangrijk in de huidige ‘war for talent’ is dat we met het team van Stuart ook heel wat bijkomende competenties binnenhalen die we vervolgens niet alleen in België, maar ook binnen de hele Destiny-groep willen inzetten.’

Het volledige team van Stuart, met inbegrip van ceo Pepijn Palmans, wordt opgenomen in de Destiny-groep. Palmans krijgt in het Engineering-team van cto Samuel De Wever de verantwoordelijkheid om binnen de groep een standaard voor cloud-infrastructuur uit te bouwen.   

Destiny heeft naar eigen zeggen meer dan twee miljoen zakelijke gebruikers. Het stelt intussen zevenhonderd medewerkers in zeven Europese landen en mikt op een verwachte jaaromzet van bijna tweehonderd miljoen euro in 2021.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-04T08:59:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.