Quinyx gespekt met 50 miljoen dollar

Investering dollar groei

Quinyx, leverancier van software voor het maken van roosters, krijgt een financiële injectie van vijftig miljoen dollar. Het Amerikaanse Battery Ventures (durfkapitaal en privévermogen) is verantwoordelijk voor het nieuw kapitaal.

Het afgelopen jaar maakte het Zweedse bedrijf een sterke groei door. Zo nam Quinyx ruim een jaar geleden Widget Brain over, een Rotterdamse startup die de personeelsplanning met behulp van kunstmatige intelligentie (ai) optimaliseert.

Quinyx signaleert een sterke vraag van organisaties die werken met flexibele arbeidskrachten. Toenemende personeelstekorten zetten de bedrijfsvoering onder druk. Daardoor komt de focus meer te liggen op efficiëntere manieren van werken en behoud van werknemers.  

Quinyx legt zich toe op  ai-gebaseerde workforce-managementsoftware. Deze oplossingen vinden met name hun weg naar bedrijven waar veel personeel onregelmatige werktijden kent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-01T14:48:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.