Belgisch Anrova en Nederlands Domani fuseren

SAP-partners slaan handen ineen

SAP business One-partners

vlnr: Eddy Dobbelaere (ceo van Anrova), Katja Heurckmans (ceo van Domani), Kris Adriaenssens (group ceo).

De Belgische software-aanbieder Anrova Solutions en het Nederlandse Domani Business Solutions bundelen de krachten. De fusie tussen de twee SAP Business One-partners werd mogelijk gemaakt door de participatie van de investeringsmaatschappij Capital A.

Door het samengaan van beide bedrijven ontstaat een organisatie van 75 medewerkers. Daarmee is het een van de grotere SAP-aanbieders voor de markt van kleine en middelgrote ondernemingen in België en Nederland. Het is de bedoeling om verder door te groeien als Europese speler. Door de investering van Capital A in de fusie, krijgt de nieuwe entiteit ook een solide financiële basis voor groei. 

‘Zowel de markt als de software zelf worden complexer en er is behoefte aan stevige organisaties om de vraag naar de digitale transitie van kleine en middelgrote ondernemingen te beantwoorden’, zegt Quinten Birkhoff, investeringsdirecteur bij Capital A. ‘Deze dynamiek ligt aan de basis van deze gecombineerde entiteit en het vooruitzicht van de daaropvolgende groei door middel van ‘buy and build’.’

Naast het SAP-aanbod voor kleine en middelgrote bedrijven biedt zowel Anrova als Domani eigen software-oplossingen. ‘De schaalvergroting door deze fusie, stelt ons in staat bedrijven het volledige SAP Intelligent Enterprise-aanbod aan te reiken en ons te positioneren als partner gedurende het volledige digitale transformatie traject van een onderneming’, stelt group ceo Kris Adriaenssens. Onder Adriaenssens krijgt zowel Anrova als Domani een eigen ceo. Dit zijn respectievelijk Eddy Dobbelaere en Katja Heurckmans.

Anrova heeft zijn hoofdvestiging in Antwerpen en nevenvestigingen in Harelbeke, Lier en Braine-l'Alleud. Domani houdt kantoor in Zwolle, Vinkel nabij Den Bosch, Venlo, Lanaken en Gent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-23T09:45:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.