NRB neemt Salesforce-specialist Ink Consulting over

Het Belgische Ink Consulting, gespecialiseerd in Salesforce-implementaties, treedt toe tot de NRB Groep.

Ink Consulting is een vrij jong bedrijf, zelfs naar it-normen. Het is opgericht in 2018. De onderneming is gevestigd in Brussel en had vorig jaar een omzet van twee miljoen euro. Naast oprichter Julien Massot telt Ink Consulting 23 medewerkers. Tot de klanten van het bedrijf behoren BNP Paribas, Immoweb en Politico.

De Salesforce-component van Ink Consulting, geleid door Julien Massot zelf, zal het bestaande aanbod versterken dat de NRB Groep heeft uitgebouwd. Naast in Salesforce is Ink Consulting gespecialiseerd in veranderingsbeheer. Dat onderdeel begon zijn activiteiten bij de begeleiding van digitale transformaties, maar werd uitgebreid naar de organisatorische transformatie in bedrijven.

De overname is van strategisch belang voor NRB, al is de impact op niveau van personeel en omzet op de hele NRB Groep eerder bescheiden.

NRB haalde een geconsolideerde omzet van 413 miljoen euro in 2020 (het laatste beschikbare omzetcijfer). Toen telde de groep 3.200 werknemers, waarmee het vandaag een belangrijke Belgische speler in de ict-sector is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-31T11:42:00.000Z William Visterin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.