NRB neemt Salesforce-specialist Ink Consulting over

Het Belgische Ink Consulting, gespecialiseerd in Salesforce-implementaties, treedt toe tot de NRB Groep.

Ink Consulting is een vrij jong bedrijf, zelfs naar it-normen. Het is opgericht in 2018. De onderneming is gevestigd in Brussel en had vorig jaar een omzet van twee miljoen euro. Naast oprichter Julien Massot telt Ink Consulting 23 medewerkers. Tot de klanten van het bedrijf behoren BNP Paribas, Immoweb en Politico.

De Salesforce-component van Ink Consulting, geleid door Julien Massot zelf, zal het bestaande aanbod versterken dat de NRB Groep heeft uitgebouwd. Naast in Salesforce is Ink Consulting gespecialiseerd in veranderingsbeheer. Dat onderdeel begon zijn activiteiten bij de begeleiding van digitale transformaties, maar werd uitgebreid naar de organisatorische transformatie in bedrijven.

De overname is van strategisch belang voor NRB, al is de impact op niveau van personeel en omzet op de hele NRB Groep eerder bescheiden.

NRB haalde een geconsolideerde omzet van 413 miljoen euro in 2020 (het laatste beschikbare omzetcijfer). Toen telde de groep 3.200 werknemers, waarmee het vandaag een belangrijke Belgische speler in de ict-sector is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-31T11:42:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.