Dstny neemt Britse Teams-specialist Qunifi over

Dstny, de Belgische aanbieder van zakelijke oplossingen in cloudcommunicatie, neemt Qunifi over. Het bedrijf is specialist in Microsoft Teams-integratie en gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Qunifi is bekend van zijn Call2Teams-platform dat zich richt op Teams-integratie voor ucaas-providers. Het bedrijf heeft eindklanten in ruim honderd landen en organisaties. Meer dan twee miljoen Teams-gebruikers zouden vertrouwen op Qunifi voor hun dagelijkse communicatie.

Qunifi wordt onderdeel van de Dstny-organisatie en het team en management worden geïntegreerd binnen de Dstny Group. ‘De overname is een essentieel onderdeel van Dstny's strategie op het vlak van zakelijke integraties en biedt Microsoft Teams-gebruikers bijkomende business- en innovatiemogelijkheden aan’, meldt de onderneming. De aansluiting bij de Dstny Group moet de zakelijke kansen vergroten, nieuwe productontwikkeling stimuleren en de groei versnellen voor service provider klanten, partners en de teams van zowel Dstny als Qunifi.

Reeks overnames

Met de acquisitie is Dstny niet aan zijn proefstuk toe. ‘Met de overname van Telepo en zijn ucaas-platform in de zomer van 2021 zetten we een stap voorwaarts op het vlak van zakelijke communicatieoplossingen’, overloopt Daan De Wever, ceo van de Dstny Group. ‘De overname van Meridix eind 2021 was een volgende stap, maar dan op het gebied van communicatie-analyses en met Qunifi doen we nu opnieuw hetzelfde, deze keer in de wereld van zakelijke integraties.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-28T10:54:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.