Vortex stapt in bij arbo-specialist Kitry

Software voor milieu, gezondheid en veiligheid

Het Amsterdamse Vortex Capital Partners neemt een strategisch belang van vele miljoenen euro’s in Kitry. In 1989 begonnen als ontwikkelaar van software voor het welzijn van werknemers heeft het Luxemburgse softwarebedrijf zich omgevormd tot een pure saas-leverancier.

Kitry profiteert van de toenemende bewustwording rond de fysieke en mentale gezondheid en de veiligheid van personeel op de werkplek. De vraag naar software voor het beheer hiervan neemt toe, aldus Kitry. Zijn platform biedt tools om ISO 45001 compliant te zijn. Het merendeel van de honderd klanten zit in België en Frankrijk.

Met steun van Vortex wil Kitry expanderen naar nieuwe markten. Ook de productontwikkeling wordt versneld. Pierre Letargez, ceo van Kitry, voelt zich aangesproken door de ervaring van Vortex in het uitbouwen van techbedrijven. Een week geleden kocht Vortex nog DSE Software ter versterking van de MyBit Group. De Amsterdamse investeerder richt zich op kleinere techbedrijven met een hoog groeipotentieel die hun hoofdkwartier in de Benelux hebben.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-31T09:45:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.