Cegeka ontfermt zich over crm-expert Avento

It-dienstverlener Cegeka neemt crm-expert Avento uit Mechelen over. De acquisitie past in het streven om Cegeka’s positie op gebied van Microsoft Customer Engagement verder uit te bouwen.

Met de overname haalt de groep een specifieke mobiele Microsoft D365-oplossing voor sales en merchandisingteams in huis. Dit systeem stelt field managers in staat om snel, efficiënt en volledig gesynchroniseerd met de backoffice te werken. Avento wordt onderdeel van Cegeka Business Solutions.

Het bedrijf uit Mechelen richt zich op de voedings-, drank- en farmaceutische industrie alsmede op de textielsector. 

Stefan Van Hecke, managing director Cegeka Business Solutions België, ziet ook kansen om de crm-oplossing van Avento in andere sectoren en internationaal uit te rollen. In Nederland behoort horecagroothandel Sligro tot de klanten. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-31T20:25:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.