ACA Group neemt Flow Pilots over

Het Hasseltse ACA Group, dat bedrijven begeleidt bij hun digitale transformatie, neemt het Antwerpse digitale innovatiebedrijf Flow Pilots over. Flow Pilots levert software en diensten aan middelgrote en grote ondernemingen. Ceo en medeoprichtster Dewi Van De Vyver verlaat het bedrijf.

ACA Group besloot al eerder om zijn organische groei aan te vullen met actieve overnames. Het inlijven van Flow Pilots is het eerste wapenfeit. ‘Met de 25 it-specialisten van Flow Pilots erbij krijgt ons huidige personeelsbestand een stevige boost en telt de ACA-familie 255 teamleden’, zegt ceo Ronny Ruyters. ‘In eerdere samenwerkingen viel het ons op dat we zowel op het gebied van dienstverlening als klanten aanvullend zijn voor elkaar.'’

Flow Pilots heeft een uitgebreide expertise in .Net-technologie, mobiele toepassingen, user experience (UX)-design en het begeleiden van digitale innovatietrajecten. Het bedrijf was tot nog toe eigendom van Cipal Schaubroeck, dat vooral bekendstaat als it-dienstenleverancier van overheidsbedrijven.

Met de overname door ACA Group neemt Dewi Van De Vyver, na tien jaar afscheid als Flow Pilots-ceo. ‘Ik ben er zeker van dat de combinatie ervoor zal zorgen dat Flow Pilots verder kan groeien en nog meer zijn stempel kan drukken op hoe technologie de wereld kan verbeteren’, zegt ze. ‘Het is uiteraard met pijn in het hart dat ik afscheid neem, maar na tien jaar is het voor mij tijd om een nieuw verhaal te starten.’

De ACA Group heeft zijn hoofdkantoor in Hasselt, naast vestigingen in Gent, Leuven en Antwerpen. Het bedrijf draaide vorig jaar net geen 25 miljoen euro omzet en zegt verder te blijven zoeken naar overnamekansen in binnen- en buitenland. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-09T11:21:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.