Contraste Europe lijft Bizliner in

Contraste Europe neemt Bizliner uit Nijvel over, consultancy op gebied van bedrijfsarchitectuur. De it-dienstverlener uit Brussel ziet het kleinere Bizliner als een mooie versterking van zijn it-dienstenportfolio. Benoît Pirotte, ceo van Contraste Europe, denkt nog beter te kunnen inspelen op de groeiende vraag van klanten.

Bizliner richt zich op structurering van bedrijfsprocessen en betere afstemming tussen business en it. Ook definitie en uitvoering van bedrijfs- en it-strategieën behoren tot zijn werkterrein. Daarnaast zijn methoden en tools ontwikkeld om architectuur-definitieprojecten te versnellen.


Alle consultants van Bizliner gaan over naar Contraste Europe. Deze dienstverlener telt meer dan vierhonderd krachten in België, Frankrijk, Luxemburg en Tunesië. Voor dit jaar wordt een omzetgroei van tien procent verwacht tot 45 miljoen euro. Het bedrijf heeft de focus op de digitale transformatie van bedrijven en de optimalisatie van hun operationele processen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-04T11:37:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.